Trouwringen Almere - Collectie

Dames ringen boetiek > Alliance ringen


Een prachtige ring om een liefde mee te bezegelen: de traditie gaat ver terug en is ontstaan in Amerika. De alliancering is een onderdeel van deze traditie. Vertaald uit het Engels betekent 'alliance' in het Nederlands 'verbond', wat deze ring een bijzondere symbolische betekenis geeft.

De ring wordt gegeven als een teken van het liefdesverbond dat wordt gesloten wanneer men trouwt. De alliancering wordt ook wel 'eternityring' genoemd, wat in het Nederlands iets betekent als oneindigheidsring. En wat is er mooier dan je huwelijk te bezegelen met een ring die staat voor een oneindige liefde?

Een alliancering is de ring die het meest bezet is met stenen. Meestal is een alliancering namelijk rondgezet met diamanten of briljanten. De kleur van de allianceringen kan verschillen. In deze collectie geeft de heldere glinstering van de stenen het frisse witgoud een extra schittering. 

Bij deze prachtige damesringen maken wij uiteraard ook elk gewenst heren model. Kom gerust eens langs in onze showroom in Almere om onze collecties live te bewonderen of trouwringen te passen! Kijk op onze contactpagina voor meer informatie.

ACTIE: gratis graveren in alle relatie en trouwringen van ons huismerk DORA